لیست اختراعات ابراهیم محمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1393/12/06
تاریخ ثبت: 1395/02/25
خلاصه اختراع:

در منازل اماكن عمومي به جاي تاسيس يك شبكه فاضلاب , دوشبكه خواهيم داشت : شبكه اول به منظور دفع فاضلاب توالت تاسيس و شبكه دوم مختص فاضلاب حمام و آشپزخانه و ساير خروجي هاي آب مصرفي خواهد بودكه بايستي به مصرف دوباره برسد به اين صورت كه به فاضلاب اول ( توالت ) كاري نداريم و وارد شبكه فاضلاب شهر يا منطقه و دفع مي شود اما شبكه دوم كه آبهاي فاقد كريفرم مي باشد وارد شبكه دوم و از آنجا هدايت شده به طبقه زيرين ساختمان هدايت و وارد سيتم تصفيه مي شود و بعد از تصفيه و گند زدايي دوبار براي مصرف مجدد به طبقه بالا پمپاژ مي شود

تاریخ ثبت: 1397/10/12
خلاصه اختراع:

اين اختراع مربوط به يك سيستم استنشاقي براي مطالعات پژوهشي روي حيوانات آزمايشگاهي است. توليد آئروسل در آن با مكانيسم مكانيكي اعمال فشار توسط يك پمپ و پخش آن توسط نبولايزر در اندازه ذرات مختلف صورت ميپذيرد. ذراتي كه به صورت استنشاقي مورد استفاده قرار ميگيرند به صورت پودر هستند با سيستم هاي ويژه اي كه به صورت توليد پاف براي انسان در درمان بيماري هاي سيستم تنفسي مورد استفاده قرار مي گيرند. بررسي اين تركيبات در حيوانات با اين روش ها سيستم هاي پيچيده مي طلبد كه براي مهار حيوان و مواجهه آن با دارو يا سموم با مشكلات عديده در پژوهش مواجهيم. در اين سيستم ماده مورد مطالعه از يك مخزن نگه دارنده مايع متصل به پمپ به درون محفظه نگداري حيوان اسپري مي شود. سايز ذرات در اين سيستم با تغيير نازل درون محفظه قابل افزايش يا كاهش است. حيوان در محفظه به صورت آزادانه قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/19
مالک/مالکان: ابراهيم محمدي
تاریخ ثبت: 1390/03/16
مخترع/مخترعان: ابراهيم محمدي
خلاصه اختراع:

دستگاه كلرزني محلول فشار آبي 1‏ استوانه فلنج دار شبيه لوله در سايز ٨ ‏اينچ 2- پروانه پلاستيكي فشرده ٣ ‏بلبرينگ ۴ ‏شافت ۵ ‏ديافراگم از جنس ورق پلاستيك -6 ‏واشر لايه دروني ديافراگم 7- واشر لايه بيروني ديافراكم 8-پيچ محكم كننده ديافراگم به شافت 9- مخزن روغن 10- مخزن كلر 11- انژكتورهاي ورودي و خروجي 12- پيچ و مهره در سايزهاي مختلف هزينه اوليه ساخت: 3000000 ريال توضيحات كلي در رابطه با دستگاه: اين دستگاه مانند يك سه راه فلنج دار مي باشد كه از دو طرف ان با وسيله فلنج و پيچ و مهره داخل خط انتقال قرار مي گيرد و با استفاده از فشار داخل خط لوله حركت چرخشي را به حركت خطي تبديل و با حركت توان تزريق محلول كلر را دارد. مهمترين مزاياي اين دستگاه اين است كه براي حركت به هيچ نوع انرژي و برق نياز نداشته وبا فشار آب كار مي كند و همچنين در كاركرد طولاني مدت نياز به تعميرات و نگهداري خاصي ندارد. با حركت آب پره هاي تعبيه شده داخل لوله دو سر فلنج دار شروع به حركت مي كند (دو سر لوله فلنج مي باشد و داخل خط انتقال قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/19
تاریخ ثبت: 1387/05/23
مخترع/مخترعان: ابراهيم محمدي مقدم
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1392/06/31
تاریخ ثبت: 1393/06/31
مخترع/مخترعان: ابراهیم محمدی
خلاصه اختراع:

اين سيستم به محض ورود فاضلاب به پكيچ عمل غربال گيري انجام( به اين صورت كه لجن وارد قسمت غربال و با غربال نمودن آب آن گرفته ولجن وارد مخزن جمع آوري لجن مي شود و به محض پر شدن لجن مي توان مخزن را كه قابل حمل و نقل مي باشد را به مسير ديگر جهت خشك شدن و استفاده از آن جهت كود حمل و تخليه نمود) و لجن در انتهاي مخزن 220 ليتري جمع و آب فاضلاب به داخل منبع دوم وارد و غربال گيري دوم لجن گيري ريز انجام و سپس فاضلاب رقيق تر واردئ لوله هاي فضلاب شده و در قسمت لوله ها هوا دهي به وسيله لوله هاي مشبك داخل لوله هاي فاضلاب هوا زي شده و از لوله هاي فاضلاب وارد مخزن كلرزني شده و پس از كلرزني توسط دستگاه كلرزن وارد و جهت استفاده به زمينهاي كشاورزي وارد مي شود

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/22
مالک/مالکان: كورش رشيدي
تاریخ ثبت: 1391/06/22
خلاصه اختراع:

كلرزن محلولي خودمكشي بااستفاده ازجريان آب

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/01
مالک/مالکان: ابراهيم محمدي
تاریخ ثبت: 1390/12/04
مخترع/مخترعان: ابراهيم محمدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/07
مالک/مالکان: ابراهيم محمدي
تاریخ ثبت: 1390/09/07
مخترع/مخترعان: ابراهيم محمدي
خلاصه اختراع:

اين دستگاه به شكل محفظه استوانه اي با توربيني دو سر فلنج داخل آن مي باشد. كه داخل ايستگاه پمپاژ آب و بعد از پمپ قرار مي گيرد. جريان آب باعث چرخش توربين (حركت دوراني پره ها به وسيله شافت، غلاف و كاسه نمد) شده و دوران انتقال توليد شده به وسيله گيربكس افزايش دور به دور مورد نظر رسيده و ژنراتور چهار قطبي متصل به گيربكس انرژي مكانيكي را به الكتريكي تبديل و ترانس جبران ولتاژ آن برق توليدي را به 220 ولت مي راسند. برق توليدي را مي توان مصرف يا با استفاده از منبع ذخيره (باطري) ذخيره نماييم. اولين استارت پمپ در ايستگاه پمپاژ تك فاز كه از اين روش برق آن تأمين مي گردد با استفاده از باطري خشك متناسب (منبع ذخيره) زده مي شود.

موارد یافت شده: 8